Sint in Oudewater

Grote mensen

Welkom op de pagina voor alle grote mensen. Hier kunnen grote mensen de huisregels van AgentPiet lezen en er ook achter komen wie er hulpsinterklazen zijn en hoe je contact met hen opneemt.

Contact

Het bestuur van Stichting Intocht Sinterklaas Oudewater is bereikbaar per e-mail via info@sinterklaasoudewater.nl.

Huisregels

Hieronder staan de huisregels die van toepaasing zijn tijdens de intocht.
Huisregels

Hulpsinterklazen

Graag stellen we je voor aan een aantal grote mensen uit Oudewater die er voor zorgen dat de intocht van Sinterklaas ieder jaar weer plaats kan vinden. Je kunt ons voor vragen en/of opmerkingen bereiken per mail.

Lieke Dekker

Foto LiekeHoi! Mijn naam is Lieke Dekker. Nu werkzaam als consultant, maar een aantal jaar geleden nog aan het werk als juf op Klavertje 4. Destijds zag ik in mijn klas hoe de hartjes sneller gaan kloppen als de Sint weer in het land is. Zo bijzonder vinden onze kleinste inwoners van Oudewater dit feest. Daar help ik graag aan mee! Nog een paar nachtjes slapen en dan komt hij weer aan!

 

Justin Hogendoorn

fotojustinHee hallo, ik ben Justin Hogendoorn. Als het weer kouder wordt en de dikke jassen weer gepakt worden. Nou dan begint het weer te kriebelen zal de Sint dit jaar weer komen. Daarom word ik dan als kind zo blij als we weer het eerste telefoontje uit Madrid krijgen om weer voor Sinterklaas te zorgen dat de intocht weer helemaal super gaat verlopen. Want er is niks zo mooi om Pakjesboot 11 aan te zien meren bij het Gasplein en daar samen met een groot deel van Oudewater Sinterklaas weer te verwelkomen in ons mooie Oudewater.
Daarnaast ben ik ook nog een druk persoon die zich bezig houdt bij de scouting als leiding en bij de Heksenketel.

 

Kirsten Vermeij

KirstenHoi mijn naam is Kirsten Vermeij en ik denk dat de meeste Ouderwaternaren mij wel zullen kennen van mijn werk voor het Muziekhuis Oudewater of 123ZING. Ik weet nog goed hoe ik als klein meisje elk jaar weer vol verwachting bij de brug stond te wachten op pakjesboot 11 en hoe blij ik was als de Sint en zijn Pieten voet aan wal zetten op het gasplein. Er is niets leuker dan het organiseren van zo’n super leuk feest voor de kinderen van Oudewater en hen dit zelfde magische gevoel te geven. Ik vind het dan ook een grote eer om vanaf 2016 mee te denken over de intocht in Oudewater.

 

Anouk van Zuilen

AnoukHoi allemaal, ik ben Anouk. Ik ben bezig met het derde jaar van de pabo en ben in mijn vrije tijd veel te vinden bij Scouting en De Heksenkel. In mijn vakanties werk ik op de BSO of het kinderdagverblijf. Ik vind het ontzettend leuk om dingen te organiseren, zeker voor kinderen. De blije gezichtjes maken je dag altijd goed. Wie weet komen we elkaar wel tegen op de kade. Tot dan!

 

Tim van der Windt

TimHé hallo, ik ben Tim. Trotse papa van een dochter van twee en in het dagelijks leven grafisch ontwerper. Waarschijnlijk kennen jullie mij van Artozona, Treatief of de Heksenketel (of helemaal niet, ook niet erg). En waar ik het voor doe? Er is toch niets mooier dan die gezichtjes vol spanning te zien wachten op de Goedheiligman? Prachtig om me voor in te zetten en onderdeel vanuit te maken. Ik zie je dus snel langs de kade en maar hopen dat hij Oudewater dit jaar niet overslaat. Tot dan!