Sint in Oudewater

Grote mensen

Welkom op de pagina voor alle grote mensen. Hier kunnen grote mensen de huisregels van AgentPiet lezen en er ook achter komen wie er hulpsinterklazen zijn en hoe je contact met hen opneemt.

Contact

Het bestuur van Stichting Intocht Sinterklaas Oudewater is bereikbaar per e-mail via info@sinterklaasoudewater.nl. Wil je meewerken aan de intocht? Wat leuk! Je kunt je via deze link aanmelden als vrijwilliger!

Huisregels

Hieronder staan de huisregels die van toepassing zijn tijdens de intocht.
Huisregels

Hulpsinterklazen

Graag stellen we je voor aan een aantal grote mensen uit Oudewater die er voor zorgen dat de intocht van Sinterklaas ieder jaar weer plaats kan vinden. Je kunt ons voor vragen en/of opmerkingen bereiken per mail.

Lieke Dekker

Foto LiekeHoi! Mijn naam is Lieke Dekker. Nu werkzaam als consultant, maar een aantal jaar geleden nog aan het werk als juf op Klavertje 4. Destijds zag ik in mijn klas hoe de hartjes sneller gaan kloppen als de Sint weer in het land is. Zo bijzonder vinden onze kleinste inwoners van Oudewater dit feest. Daar help ik graag aan mee! Nog een paar nachtjes slapen en dan komt hij weer aan!


Kirsten Vermeij

KirstenHoi mijn naam is Kirsten Vermeij en ik denk dat de meeste Ouderwaternaren mij wel zullen kennen van mijn werk voor het Muziekhuis Oudewater of 123ZING. Ik weet nog goed hoe ik als klein meisje elk jaar weer vol verwachting bij de brug stond te wachten op pakjesboot 11 en hoe blij ik was als de Sint en zijn Pieten voet aan wal zetten op het gasplein. Er is niets leuker dan het organiseren van zo’n super leuk feest voor de kinderen van Oudewater en hen dit zelfde magische gevoel te geven. Ik vind het dan ook een grote eer om vanaf 2016 mee te denken over de intocht in Oudewater.


Anouk van Zuilen

AnoukHoi allemaal, ik ben Anouk. Jullie kennen mij misschien wel van Scouting en De Heksenkel. Ik werk als leerkracht van groep 1-2 en ik vind het ontzettend leuk om dingen te organiseren, zeker voor kinderen. De blije gezichtjes maken je dag altijd goed. Wie weet komen we elkaar wel tegen op de kade. Tot dan!


Tim van der Windt

TimHé hallo, ik ben Tim. Trotse papa van een dochter van zes en in het dagelijks leven grafisch ontwerper / art director. Waarschijnlijk kennen jullie mij van Artozona, Treatief of de Heksenketel (of helemaal niet, ook niet erg). Waar ik het voor doe? Er is toch niets mooier dan die gezichtjes vol spanning te zien wachten op de Goedheiligman? Fijn om me voor in te zetten en om onderdeel vanuit te maken. Ik zie je dus snel langs de kade en maar hopen dat hij Oudewater dit jaar niet overslaat. Tot dan!


Mike de Ruiter

Als trotse papa van twee kindjes weet ik hoe zeer de goedheiligman geliefd is. Een groots onthaal organiseren voor de kindjes in Oudewater is dan ook heel belangrijk en niet vanzelfsprekend. Daar draag ik als nieuwe Oudewaternaar dan ook graag mijn steentje aan bij. Mijn naam is Mike de Ruiter en in het dagelijks leven werk ik als zelfstandig ondernemer voor grote organisaties op het gebied van management en organisatiegroei. 


Sjors van Zandwijk

Hallo daar! Sjors hier! Ik werk sinds 2017 met veel trots voor 123ZING in Oudewater. In mijn vrije tijd ben ik veel in het verenigingenleven te vinden. Ik ben actief bij de Scouting, De Heksenketel en de raad van 11 van de Blauwbaadjes. Ik speel graag toneel bij Artozona en musicals bij Treatief. Het feest van Sinterklaas blijft het meest magische wat je als kind kunt meemaken en ik ben enorm vereerd dat ik daar sinds 2020 mijn steentje aan bij mag dragen! 


Leone Dekker

Hoi, mijn naam is Leone Dekker en ben geboren en getogen in Oudewater. Mijn hobby’s zijn toneel spelen en zingen. Als klein kind was de sinterklaastijd altijd een onvergetelijke periode. Toen het sinterklaas comité mij vroeg of ik hun wilde helpen om de kinderen in Oudewater de zelfde onvergetelijke tijd te geven heb ik met veel plezier ja gezegd. Hopelijk kunnen we er met elkaar de aankomende jaren een mooie tijd van maken.